Elina

live each moment

Gomorron världen, här kommer jag!

Publicerad 2011-01-29 15:44:32 i Allmänt,

Kära blogg, du äro försummad! Jag ber så hemskt mycket om orsäkt för min frånvaro. Hoppas att du ändå överlever. Men för att gottgöra detta kan ja ju berätta om mina senaste dagar ute i stora världen. Jag har börjat läsa på studenten! (Duktiga mejj) Som ja ska skriva denna vår i hälsokunskap. Det blir läskit sku ja tro, men hoppas att ja klarar mej utan allt för mycke stress. De skitiga är ju att det annors så ljuva sportlovet går helt i spillror pga. att man måst läs. Men men inte tappa modet, det är ett enda sportlov i min hela livshistoria. Det kan man no klara.

Sedan har jag också hunnit va på bal i gymnasie, faktiskt blev det roligare än ja hade trott. I vissa fall är det nog mycke bättre att inte ha några förväntningar! Då blir man ju inte besviken heller. Men iallafall så va de riktit trevlit me allsång, teater av våra kära lärare, välkomsttal av Joss, trerättersmidda (som var så gott att ja åt så mycke så ja börja må illa) sång av musiklinjen, å salongsdans med polynesen å allt annat rolit.

Alltså dehär ha ja tänkt mycke på senaste tiden.
Allt är vad man gör det till
Alltså de är ju så hela tiden, om man har bestämt sig fött att det kommer blir tråkit å helt skit å sitter å surar hela tiden och inte gör något åt de. De är väl klart att de blir tråkit o trögt då.
Men om man istället e positiv å faktiskt försöker göra det bästa av situationen och inte bara tycker synd om sig själv så blir de oftast bättre. Man kan göra en helt jättetråki tillställning till något jätterolit med bara en positiv inställning

Här är en fin bild på vår cool hissalärare Bjarne som ska föreställa ett grymt lejon :)

Minun mielestäni är ett väldigt viktigt uttryck i finska

Publicerad 2011-01-16 21:20:22 i Allmänt,

Alltså wow vilken bra helg de har vari! :D
Sion var så heltsuperbäst så de går inte att beskriva, speciellt allt folk
sedan sov ja hos kusinerna och råkade i sömnen sparka till en bokhylla som nästa tänkt fall över mig :) Men som tur klara ja mig oskadd. Sedan var ja hela dan me kusinerna och pulka o skrev fina hälsningar i snön.
Jag hann också vara med ett stort gäng på bio, Prins Caspian och skeppet gryningen, very good. :D Sedan pärela barin och andra skojjighter hos oss. Ida har ja mot min vilja sett på finska nyheter och skrivi en lång och jobbi analys om de. Och inte att förglömma så va ja också ti Emma ida.
Nu ligger ja på golvet i mitt rum å lyssnar på musik, fin avslutning på helgen. :)

Alltså usch å förlåt för mitt tråkiga inlägg som bara handla om va ja ha gjort. Jag ska försöka bättra min tråkighet. Hoppas ni inte somna iallafall och om ni nu mot förmodan gjord de så kan ja ju önska er god natt

Btw. så drömd jag att någon försökte mörda mig flera gånger inatt :S men hoppas att ni inte drömmer några mardrömmar utan har söta o. fina drömmar iställe. Ni kan t.ex drömma om Aslan ;)

Coola grejjer

Publicerad 2011-01-14 09:23:54 i Allmänt,

Hejj där! Nu har ja håltimme, eller egentligen så tentar ja en religionskurs så ja borde ju vara flitig och läsa om tron i Finland då, men på något vis så e ändå datorn lite mer lockande. :D
Jag måste också meddela att vi har fått en ny mattelärare, eller vikarie som man ju också kan kalla det. Första lektionen hade vi igår och det var nog den roligaste timmen ja har haft på länge. Alltså han är helt jätteöverglad och trevlig. När det var en som skulle bort och inte kuna va me så han bara jätteglatt "De passar nog riktit bra de!" Å sedan då han sku ropa upp att balkomitten sku komma ti kanliet så babbla han nå riktit glatt å ti sist bara "Tack å hejj!" :D Alltså sånt förgyller nog ens skoldag. Riiktit stor skillnad mot alla andra sura lärare.
Idag ska jag annors ti Vasa :D Med emme som har blivit så gammal så hon övningskör me sin pappa, får se om vi alls slipper ti Vasa, eller om de bär i dik ;D
Sen på kvällen ska ja ti Sion, hoppas de blir riktit braa! Vi fick förresten veta att vi ska visa Mvv dansen där å, nog för att nästan alla har sett den men kanske de inte gör nåt. ;)

åttondejanuaritvåtusenelvaklockantjugotreförtiofem

Publicerad 2011-01-08 22:45:41 i Allmänt,

Ida har ja pulkat på det awesomiga vargberget med massa härligt folk. Det var riktit roligt! Hårt gick de och massa snö fick man i ansiktet, väldigt uppfriskande. ;D Men alltså de e no roligt att va ute i snön, man känner sig så fri, riktit jullovsfeelis. Va synd att jag inte har vari ute så värst mycke detta jullov, fast igår var jag faktiskt ut me lillebror. Vi va riktit duktiga å byggd en snötunnel i ett dike. Eller det var egentligen jag som grävd å han prata å fråga om den snart skulle bli klar. Men så e de då ;)
Prov har jag också hunnit läsa på, rolit rolit. Men det är ganska igenomkommande förutom alla konstiga hinduiska skriftsamlingar som jag bestämt tror att en börjar på något med upanishader någonting och att man ska kunna alla religioner bara sådär. Det är ju nog att kräva liite för mycket.

Bild från då vi dansa i Salem, tagen av coolaste fotografen Maria.

We´re gonna lift our voice in victory

Publicerad 2011-01-06 19:58:00 i Allmänt,

Enligt mej e de ganska så dumt att man måste läsa på prov under jullovet
heelt onödigt me sånt
På jullov ska man va ute å pulka, ha snöbollskrig, se på film halva dagarna och va med alla coola människor.
Å här sitter jag med 2 tjocka religionsböcker och försöker fatta vad jag läser.
dumma prov!
Det går inte så bra om jag får säga de själv eftersom jag hela tiden kommer på tusenmiljoner saker som jag definitivt måste göra först
Men jag väntar fortfarande på att inspirationen ska flöda ;)

Idag var jag annars på möte ti Salem
Det tackar vi för! Annars skulle min dag inte alls ha varit så innehållsrik
Lena, Jag och Simone uppträdde med dansen från Mvv och det gick väl hmm bra...
förutom att det var så sakta ljud så det hördes allt vårat klampande vilket ledde till en del skratt
Men det var rolit! Å de e ju huvudsaken :D
Å min syster sku kunna bli predikant eftersom hon var så proffsi att prat :)
Annars har jag umgåsats med mina kusiner ida också

Nytt häftigt år :D

Publicerad 2011-01-03 17:54:27 i Allmänt,

Hemma från en helt underbar vecka i Sibbo
Det har varit helt fantastikt med alla coola människor och den mest underbara av dem alla, Jesus <3
Det går inte att beskriva hur otroligt det har varit
Jag vill hoppa runt och bara lysa upp allt och alla
Jag älskar att dansa kom ja på <3
lalalaaa

Om

Min profilbild

Elina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela