Elina

live each moment

Happyface

Publicerad 2011-03-31 16:29:41 i Allmänt,

Wohoo! Ja har fått sommarjobb! :D
På inget annat ställe än Övermark gravgård å ja får börja först i juli vilket betyder att hela juni kan ja åka på massa läger!
Nu är jag glad!
TACK

tralalaa

Publicerad 2011-03-30 21:31:53 i Allmänt,

Tålamod
Det är nog något som jag verkligen är dålig på
Jag blir helt jättestressad och sur då datorn hakar upp sig, jag får lust att slå till den riktit hårt så den blir snabbare (inte så smart jag vet ) åså måste tvinga mig själv att ta det lungt och tänka på något annat. För egentligen är det ju bara att lugnt konstatera att den inte verkar fungera så bra och stänga av den och göra något annat mycket roligare. Men så datanördig som jag råkar vara så vill jag ju inte stänga av datorn, jag råkar faktiskt ha något jätteviktit att göra ju.
Å att vänta på något som ska hända
heh.. inte något av mina starka sidor heller
jag vill att saker ska hända NU och inte om flera veckor eller år och jag börjar fundera jättemassa va jag har gjort fel eller blir oro

lig och går och funderar jättemycke på varför det inte händer något någongång.
Fast sen är det ju desto roligare när det faktiskt händer och det faktiskt blir jättebra. Då blir jag såå mycket gladare än jag kanske skulle ha blivit om jag inte hade fått vänta så länge. Så det finns ju två sidor av det där men att vänta är inte roligt.
Å själva ordet tålamod är egentligen ganska konstigt och låter vädigt tråkit
Om man svänger på de blir de ju lixom mod att tåla, vadå mod att tåla?
Att man ska vara modig att tåla att vänta på en sak. Kanske det krävs lite mod för det, för den som har bra tålamod har ju egentligen en jättebra egenskap. Jag beundrar verkligen dom som har bra tålamod. Det är ju jättesvårt faktiskt (iallafall enligt mig) å dom som har det borde faktiskt bli uppmärksammade mer.






Men nu har jag nog flummat tillräkligt, hoppas någon förstod något, annars är det ju bara att hoppa över det, lätt som en plätt. :D

Igår var jag på cell, jättemassabra! <3 till er!
Å ida har jag vari å skida på en åker, jag åkte freestyle eller vad de nu heter och kände mig jättecool. Det gick ju snabbt! Å sen kom jag fram till en jättefin glänta i skogen där solen sken riktit fint. Då lade jag mig ner i snön med skidorna i vädret och just enjoyed the moment. Fast det blev slut ganska snabbt för det blev ju lixom kallt att ligga på snön.
Ida har jag också vari ut på första vespturen för i år. De va ganska roligt
å annat onödigt jag har gjort är att diska två gånger, städa rummet, vari ti farmor, talat med många olika människor i telefon och typ gått.. :)

Bäst!

Publicerad 2011-03-27 14:59:25 i Allmänt,

Underbart fantastisk helg! Finns inte ord för hur bra, bäst å äkta de ha vari.
att få dansa med världens härligaste dansgäng
att skratta så att man inte får luft
att verkligen kunna se riktit klart på nytt
att njuta av varenda ögonblick
å börja på nytt, se saker ur ett nytt och fräsht perspektiv
att känna på djupet av sitt hjärta att nu är jag hemma igen
å Jesus som gör att man bara vill hoppa å dansa å skrika å springa runt å bara va riktit galen
nu lever jag ända ut i fingerspetsarna

And your glory shines all around us

Publicerad 2011-03-25 22:13:00 i Allmänt,

Äntligen är studenten över! Ja säger bara en sak, sköönt! Fast på ett sätt också lite jobbigt, jag kan inte låta bli att tänka att jag kunde ha gjort mycket bättre ifrån mig och att jag borde ha tänkt efter ännu lite mera då jag skrev. Jag var så inne i skrivandet att 6 timmar gick oerhört snabbt och man hade knappt tid att äta. En smörgås, kaffe och vindruvor var det jag fick i mig på dagen. Men konstigt nog var jag inte alls hungrig. Och lite roligt var det ju ändå att skriva och framför allt kände jag mig lite vuxen, nu skriver man äntligen studenten som alla lärare har tjatat om sedan man började skolan. Och jag minns än då de berättade om studenten i lågstadiet och jag blev totalt chockad då de sade att man ska skriva flera sidor på en enda fråga. Det trodde jag nog var helt omöjligt och jag tänkte att aldrig att jag skulle klara av att börja i gymnasiet. Men ändå hamna jag här och jag måste nog säga att inte har jag ångrat mig alltför mycket, det är faktiskt riktigt roligt att gå i gymnasiet. Iallafall för det mesta ;)
Men jag räknade ut att jag typ skrev lite mindre än 20 sidor allt som allt och det var helt överkomligt, fast jag orkade inte läsa igenom det så jag tycker verkligen synd om personen som har till uppgift att rätta alla skrivningar, den personen ska nog ha bra tålamod. Men jag hoppas att de där censorerna som rättar min skrivning är snälla, för jag råkade skriva några saker som inte alls stämmer, men jag hoppas verkligen att de inte ger så stora minuspoäng. Det är ju ändå helheten som räknas, tycker iallafall jag.

 

Våren är här

Publicerad 2011-03-19 16:00:34 i Allmänt,

Ida har jag varit med dessa två coola typer
Diesel som varit på eget äventyr i en och en halv vecka och plötsligt kom tillbaka sådär mitt i allt
Men gissa om ja blev glad då hon kom hem, snyggare katt än hon finns inte
Å Daniel är min nya bästavän
Han har no lösning på alla frågor man funderar över, får allt att låta så pannkaksenkelt så det finns inte
fast frågor har han också i överflöd av
alla världens konstiga frågor som man aldrig ens har funderat över, men de e bara att svara så gott de går
Har jag förresten nämnt att det är bautafint väder idag. De går ju tillochmed att vara utan jacka
Somaren är snart här! :D






Denna bild har Danne tagit så jag skyller på honom att den e lite suddig.







Lista

Publicerad 2011-03-11 22:28:18 i Allmänt,

Bara för att de e rolit! ;)

DITT RIKTIGA NAMN
Elina Schmidt

DITT HJÄLTE NAMN
(favoritfärg och favorit dricka)
gröna saften

DITT STAR WARS NAMN
(de tre första bokstäverna från ditt efternamn och de två första från ditt förnamn)
Schel

DITT GANGSTA NAMN
(första bokstaven i ditt förnamn + izzle)
Eizzle

DITT DETEKTIV NAMN
(Favorit mat och djur)
lax katten

DITT ARAB NAMN
(två första bosktäverna i ditt första namn, fyra första i ditt efternamn)
Elschm

Närpiesisk je äilt klart bästa dialektin i världän, e je bare ti insi a :D

Publicerad 2011-03-11 22:13:12 i Allmänt,

Hoolest skryp kvield ikvield! :D
Tänkt att ja bare måst skriv e inlägg på närpiesisk bare för att e je så räidit. ;D
Ja ha alltså vuri ienda ti töjby å fira Joss me gänget. Rolit va e å mytchy mat fieg man (vilket gillas åv mieg) Dom had no tänkt att man sku var riktit gödd me smörgåstårta, morotskaka, ships, popcorn, godis, kladdkaka å prinsesstårta. Så nu e man mätt!
Men he bästa på kvieldin va ändå tå vi for ut me snöskoter. Ja måst erkänn att ja aldri ha kört en snöskoter i häila mett liv. Men nu fieg ja ju prov fö första gangon å e va hoolest rolit säir ja bare. E jieg hårt å bästa va ändå tå Jenna å jag for bakom me en minimal rattkälk å vi holdest knappt på å gapskratta häile viejin, å ännu roligan vort e ju förstås tå vi foll åv. Iih ja vill igen! :D
Sedan vort e film å rappakalja å mera skratt
Ja tycker om är <3

You make me smile

Publicerad 2011-03-09 17:59:21 i Allmänt,

Idag fyller fina Joss 18 år.

Utan dej skulle skoldagarna inte alls vara samma sak. Kommer aldrig att glömma alla knäppa och roliga minnen med dig!

GRATTIS ti dejj <3

 

första skoldagen

Publicerad 2011-03-07 20:01:54 i Allmänt,

Dagens sysselsättningar:

bli väckt kvart över 6 av ett meddelande
skolan och träffa alla roliga å söta typer
äta sig helt proppmätt med allt gott man hittar i skåpen då man kommer hem
Barnjompa med alla härliga barn (testade också en sak som jag aldrig ska göra om. Vi gjorde "kom hem alla mina små barn" åså sa ja att dom sku kom skrikande. Å de kan ja säga var plågsamt för öronen. Sedan dansade vi också å lekte ännu mera)
Lotta kom hit och vi gjorde dansen färdig (inget annat drastiskt hände än att ja föll nerför en pyramid vi provade, men jag klarade mig helskinnad)

tisdag är det idag

Publicerad 2011-03-01 22:46:42 i Allmänt,

Hej hopp!
Idag har ja läst ti studenten (dukti mejj) ända från 11 ti 4 med några få avbrott som man måste ta för att man ska få in något mer i hjärnan. Alltså de har allti förundrat mej hur mycket man egentligen kan få in i huvet för än har man ju inte direkt fått någon värre hjärnskada eller minnesförlust av allt man har haft att lära sig. Men en liten del har kanske att göra med att man glömmer bort typ allt man har lärt sig då man har skrivit ett prov. Det är bara putsväck! Ganska så onödigt egentligen. Fast intressanta saker kommer man ju ihåg och det är ju tur de.
Iallafall så tillbringade jag resten av dagen hos Emma med Simone. Skojjit! Vi såg på film och så släpa jag med dem på en länk ute i blåsten, av det konstaterade vi att vi hade grymt dålig konditon. Sedan lekte vi med hennes 4 åriga bror resten av kvällen. Alltså han var typ jättemegagulli och sa världens mest smarta saker. Vad ett barn kan få en att le alltså och cool va han dessutom. Körde rymdskepp, var frisör, spelade finduskortspel och rådda i Emmas alla saker. Men nu måst ja gå å sussa eftersom jag ska stiga upp tidigt imorgon och flitit läsa hälso.

ooh va bra låt


Om

Min profilbild

Elina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela