Elina

live each moment

Nu e de sommar nu e de sol

Publicerad 2013-06-30 16:58:09 i Allmänt,

Nu är det verkligen länge sedan jag sist skrev på denna bortglömda blogg. Men jag lever och har det allmänt bra i kära Närpes. Har nu sommarjobbat som personlig assistent åt en liten pojke och fått vara med honom på både simskola och dagis i hela juni. Nu i juli har jag inga riktigt fasta planer förutom att vara kursledare för 1-3 åringar på pieksämäki sommarläger och hjälpledare på ett miniorläger i Närpes. Denna sommar består sannerligen mycket av barn, men jag gillar det! Barn lyser verkligen upp tillvaron. :)
Jag söker fortfarande efter ett äventyr denna sommar, men det har lixom inte dykt upp något ännu. Det är väl bara att vänta och se. Ändå försöker jag leva i nuet och ta tillvara vardagen och allt vad den ger.
 
Här har jag plockat ihop lite bilder från sommarens höjdpunkter.
 
 
Jag fick fira midsommar med familjen, Simones pojkvän och våra kusiner. Det var ytterst fint med midsommarstång, god mat, gemenskap, mölkky och musik från Farfars grammofon.
 
 
 
På lördagen for ett stort gäng till Midsummerfestival i Pörkenäs. Alltid lika roligt att träffa alla människor som man annars inte ser och höra på den helt fenomenalt äkta artisten Sarah Kelly.
 
 
En aningen suddig bild av finfina syskonen Karolina och Jakob.
 
Slutligen en bild av Joss vid grillen. Riktigt gött att få träffa gänget från gamla goda gymnasietiden igen.
 
 

Om

Min profilbild

Elina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela